Pilarian Sadayana

Contona: JS Aditif SLA / SLS / SLM / Polyjet 3D Printing, CNC Machining jeung vakum Casting.

Js Aditif Propil

3D Rapid Protoype Service

  • JS ADDITIVE PROFIL
  • PROFIL TAMBAHAN
  • JS ADDITIVE PROFIL

Shenzhen JS Additive Technology Co., Ltd. nyaéta panyadia layanan prototyping gancang husus dina téhnologi percetakan 3D, nyadiakeun klien kalawan kualitas luhur, di-demand tur jasa prototyping gancang.Kami geus devoted ngahasilkeun prototipe gancang pikeun konsumén ti loba industri, kaasup produk footwear, model otomotif, patung, arsitéktur, seni karajinan, keramik jeung casting gancang.

Kalayan ciri-ciri bahan berkinerja tinggi anu beunghar, percetakan skala ageung, sareng téknik pemrosesan anu beunghar, JS Additive Technology Company sok dikhususkeun pikeun nyayogikeun…

diajar deui
  • ABS kawas
  • ABS kawas
  • PMMA kawas
  • PMMA kawas
  • HUNJIN
  • EH
  • PANAH
  • FSKCOM
  • XINRI
  • BYD
  • PP kawas
  • PP kawas
  • Karét kawas
  • YUHUAN
  • BMW
  • HONDA
  • GREE
  • YUDO
  • PMMA kawas
  • PMMA kawas

Bahan Disarankeun

Top-Grade Leuwih ti 30+ Bahan.

nempo leuwih