Pilarian sadayana

Contona:JS Additive SLA/SLS/SLM/ Polyjet 3D Printing.CNC Machining jeung vakum Casting.

Js Aditif Propil

3D Rapid Prototipe Service

  • JS ADDITIVE PROFIL
  • PROFIL TAMBAHAN
  • JS ADDITIVE PROFIL

Shenzhen JS Aditif Téhnologi Co., Ltd.nyaéta panyadia layanan prototyping gancang husus dina téhnologi percetakan 3D, nyadiakeun klien kalawan kualitas luhur, di-demand tur jasa prototyping gancang.Kami geus devoted pikeun ngahasilkeun prototipe gancang pikeun konsumén ti loba industri, kaasup produk footwear, model otomotif, patung, arsitéktur, seni karajinan, keramik jeung casting gancang.

Kalayan ciri-ciri bahan berkinerja tinggi anu beunghar, percetakan skala ageung, sareng téknik pamrosésan anu beunghar, JS Additive Technology Company sok dikhususkeun pikeun nyayogikeun…

diajar deui
  • ABS kawas
  • ABS kawas
  • PMMA kawas
  • PMMA kawas
  • HUNJIN
  • EH
  • PANAH
  • FSKCOM
  • XINRI
  • BYD
  • PP kawas
  • PP kawas
  • Karét kawas
  • YUHUAN
  • BMW
  • HONDA
  • GREE
  • YUDO
  • PMMA kawas
  • PMMA kawas

Bahan Disarankeun

Top-Grade Leuwih ti 30+ Bahan.

nempo leuwih