Materialet e derdhjes me vakum

 • PX 223/HT

  PX 223/HT

  Rrëshirë poliuretani për derdhje me vakum për pjesë teknike dhe prototipe Moduli i përkuljes 2,300 Mpa – Tg 120°c

 • Hei-Cast 8400

  Hei-Cast 8400

  Hei-Cast 8400 dhe 8400N janë elastomerë poliuretani të tipit 3 komponentësh të përdorur për aplikime të formimit me vakum, të cilat kanë karakteristikat e mëposhtme:

  (1) Nëpërmjet përdorimit të "komponentit C" në formulim, çdo fortësi në rangun e tipit A10~90 mund të merret/zgjidhet.
  (2) Hei-Cast 8400 dhe 8400N kanë viskozitet të ulët dhe tregojnë veti të shkëlqyera rrjedhëse.
  (3) Hei-Cast 8400 dhe 8400N shërohen shumë mirë dhe shfaqin elasticitet të shkëlqyeshëm rikuperues.

 • ABS me derdhje me vakum me përpunim të lehtë si PX1000

  ABS me derdhje me vakum me përpunim të lehtë si PX1000

  Përdoret me derdhje në kallëpe silikoni për realizimin e pjesëve prototip dhe modeleve, vetitë mekanike të të cilave janë të përafërta me ato të termoplastikës.

  Mund të pikturohet

  Aspekti termoplastik

  Jetë e gjatë në tenxhere

  Veti të mira mekanike

  Viskozitet i ulët

 • Forca e lartë mekanike Pesha e lehtë e derdhjes me vakum PP si

  Forca e lartë mekanike Pesha e lehtë e derdhjes me vakum PP si

  Derdhje për prodhimin e pjesëve prototip dhe modeleve që kanë veti mekanike si PP dhe HDPE, si paneli i instrumenteve, parakolp, kutia e pajisjeve, mbulesa dhe vegla kundër dridhjeve.

  • Poliuretani me 3 përbërës për derdhje me vakum

  • Zgjatim i lartë

  • Përpunim i lehtë

  • Moduli i përkuljes i rregullueshëm

  • Rezistencë e lartë ndaj goditjes, nuk thyhet

  • Fleksibilitet i mirë

 • Përpunueshmëri e mirë Vetitë vetëlubrifikuese të derdhjes me vakum POM

  Përpunueshmëri e mirë Vetitë vetëlubrifikuese të derdhjes me vakum POM

  Për t'u përdorur me derdhje me vakum në kallëpe silikoni për të bërë pjesë prototipe dhe modele me veti mekanike të ngjashme me termoplastikët si polioksimetileni dhe poliamidi.

  • Moduli i lartë i elasticitetit të përkuljes

  • Saktësi e lartë e riprodhimit

  • E disponueshme në dy reaktivitete (4 dhe 8 min.)

  • Mund të ngjyroset lehtësisht me pigmente CP

  • Zhdukje e shpejtë

 • Prona Superiore Gjithëpërfshirëse Vakum Casting PA like

  Prona Superiore Gjithëpërfshirëse Vakum Casting PA like

  Për t'u përdorur me derdhje me vakum në kallëpe silikoni për të bërë pjesë prototipe dhe modele me veti mekanike të ngjashme me termoplastikët si polistiren dhe ABS të mbushur.
  Ndikim i mirë dhe rezistencë ndaj përkuljes
  Shkarkim i shpejtë
  Ndikim i mirë dhe rezistencë ndaj përkuljes
  E disponueshme në dy kohëzgjatje në tenxhere (4 dhe 8 minuta)
  Rezistencë e lartë termike
  Mund të ngjyroset lehtësisht me pigmente CP)
 • PMMA për derdhje me vakum me transparencë të lartë

  PMMA për derdhje me vakum me transparencë të lartë

  Përdoret duke derdhur në kallëpe silikoni për prodhimin e pjesëve prototip transparente deri në trashësi 10 mm: fenerët, xham, çdo pjesë që ka të njëjtat veti si PMMA, PS kristal, MABS…

  • Transparencë e lartë

  • Lustrim i lehtë

  • Saktësi e lartë e riprodhimit

  • Rezistencë e mirë ndaj rrezeve ultraviolet

  • Përpunim i lehtë

  • Zhdukje e shpejtë

 • Kompjuter transparent me derdhje me vakum me transparencë të lartë

  Kompjuter transparent me derdhje me vakum me transparencë të lartë

  Derdhja në kallëpe silikoni: pjesë prototip transparente deri në një trashësi 10 mm: xham kristal si pjesë, modë, bizhuteri, pjesë arti dhe dekorimi, lente për drita.

  • Transparencë e lartë (ujë i pastër)

  • Lustrim i lehtë

  • Saktësi e lartë e riprodhimit

  • Rezistencë e mirë U. V.

  • Përpunim i lehtë

  • Qëndrueshmëri e lartë në temperaturë