Shërbimet e printimit 3D në internet

Shërbimet e printimit 3D në internet

3D Rapid Prototyping (JS Additive) është e ardhmja e prodhimit.Kontaktoni me JS Additive dhe ndajeni skedarin tuaj të dizajnit 3D për një ofertë të menjëhershme dhe merrni dizajnin tuaj të prodhuar nga ne me efikasitet, me më shumë se 30 materiale për të zgjedhur.

Të gjitha ngarkimet janë të sigurta dhe konfidenciale.