Materialet CNC

 • Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj ndikimit Përpunimi CNC ABS

  Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj ndikimit Përpunimi CNC ABS

  Fleta ABS ka rezistencë të shkëlqyer ndaj goditjes, rezistencë ndaj nxehtësisë, rezistencë ndaj temperaturës së ulët, rezistencë kimike dhe veti elektrike.Është një material termoplastik shumë i gjithanshëm për përpunim dytësor si spërkatje metalike, elektrik, saldim, shtypje e nxehtë dhe ngjitje.Temperatura e funksionimit është -20°C-100°.

  Ngjyrat e disponueshme

  E bardhë, e verdhë e lehtë, e zezë, e kuqe.

  Procesi i postimit në dispozicion

  Pikturë

  Plating

  Shtypje mëndafshi

 • Përpunueshmëri e mirë Përpunimi me shumë ngjyra CNC POM

  Përpunueshmëri e mirë Përpunimi me shumë ngjyra CNC POM

  Është një material termoplastik me rezistencë të shkëlqyer ndaj lodhjes, rezistencë ndaj zvarritjes, veti vetëlubrifikuese dhe përpunueshmëri.Mund të përdoret në temperaturë -40℃-100℃.

  Ngjyrat e disponueshme

  E bardhë, e zezë, jeshile, gri, e verdhë, e kuqe, blu, portokalli.

  Procesi i postimit në dispozicion

  No

 • Përpunimi me CNC PP me densitet të ulët Bardhë/Zi

  Përpunimi me CNC PP me densitet të ulët Bardhë/Zi

  Pllaka PP ka densitet të ulët, është e lehtë për t'u bashkuar dhe përpunuar, dhe ka rezistencë të shkëlqyer kimike, rezistencë ndaj nxehtësisë dhe rezistencë ndaj goditjes.Është jo toksike dhe pa erë, dhe aktualisht është një nga plastika inxhinierike më miqësore me mjedisin, e cila mund të arrijë nivelin e materialeve në kontakt me ushqimin.Temperatura e përdorimit është -20-90℃.

  Ngjyrat e disponueshme

  E Bardhë e zezë

  Procesi i postimit në dispozicion

  No

 • Përpunim CNC me transparencë të lartë PC transparent/i zi

  Përpunim CNC me transparencë të lartë PC transparent/i zi

  Kjo është një lloj fletë plastike me performancë të shkëlqyer gjithëpërfshirëse, kursim të energjisë dhe mbrojtje të mjedisit.Është një material ndërtimi plastik i përdorur zakonisht në botë.

  Ngjyrat e disponueshme

  Transparente, e zezë.

  Procesi i postimit në dispozicion

  Pikturë

  Plating

  Shtypje mëndafshi