KËRKONI GJITHÇKA

Për shembull: JS Additive SLA/SLS / SLM/ Printing 3D Polyjet.Përpunimi me CNC dhe derdhja me vakum.

Profili shtesë i Js

Shërbimi i Prototipit të Shpejtë 3D

 • PROFILI SHTESËS JS
 • PROFILI SHTESËS
 • PROFILI SHTESËS JS

Shenzhen JS Aditive Technology Co., Ltd.është një ofrues shërbimi i shpejtë i prototipimit i specializuar në teknologjinë e printimit 3D, duke u ofruar klientëve shërbime prototipizimi me cilësi të lartë, me kërkesë dhe të shpejtë.Ne i jemi përkushtuar prodhimit të prototipave të shpejtë për klientët nga shumë industri, duke përfshirë produktet e këpucëve, modelet e automobilave, skulpturat, arkitekturën, artet dhe zanatet, qeramikën dhe derdhjen e shpejtë.

Me karakteristikat e materialeve të pasura me performancë të lartë, printimit në shkallë të gjerë dhe teknikave të pasura të pas-përpunimit, JS Aditive Technology Company është përkushtuar gjithmonë për të ofruar…

Mëso më shumë
 • ABS si
 • ABS si
 • PMMA si
 • PMMA si
 • HUNJIN
 • EH
 • Shigjeta
 • FSKCOM
 • XINRI
 • BYD
 • PP si
 • PP si
 • Si gome
 • JUHUAN
 • BMW
 • HONDA
 • GREE
 • JUDO
 • PMMA si
 • PMMA si

Materiali i rekomanduar

Më shumë se 30 materiale të klasës së lartë.

shikoni më shumë