CNC материјали

 • Одлична отпорност на удар CNC обработка ABS

  Одлична отпорност на удар CNC обработка ABS

  АБС листот има одлична отпорност на удар, отпорност на топлина, отпорност на ниски температури, хемиска отпорност и електрични својства.Тоа е многу разновиден термопластичен материјал за секундарна обработка како што се прскање на метал, галванизација, заварување, топло пресување и лепење.Работната температура е -20°C-100°.

  Достапни бои

  Бела, светло жолта, црна, црвена.

  Достапен процес на објавување

  Сликарство

  Позлата

  Печатење на свила

 • Добра обработливост CNC Обработка со повеќе бои POM

  Добра обработливост CNC Обработка со повеќе бои POM

  Тоа е термопластичен материјал со одлична отпорност на замор, отпорност на лази, самоподмачкувачки својства и способност за обработка.Може да се користи на температура од -40℃-100℃.

  Достапни бои

  Бела, црна, зелена, сива, жолта, црвена, сина, портокалова.

  Достапен процес на објавување

  No

 • Обработка на ЦПУ со мала густина Бела/црна ПП

  Обработка на ЦПУ со мала густина Бела/црна ПП

  ПП плочата има мала густина и лесно се заварува и обработува и има одлична хемиска отпорност, отпорност на топлина и отпорност на удар.Не е токсичен и без мирис, а моментално е една од најеколошките инженерски пластики, која може да достигне ниво на материјали што се во контакт со храна.Температурата на употреба е -20-90℃.

  Достапни бои

  Бело, црно

  Достапен процес на објавување

  No

 • CNC обработка со висока транспарентност Транспарентен/црн компјутер

  CNC обработка со висока транспарентност Транспарентен/црн компјутер

  Ова е еден вид пластичен лист со одлични сеопфатни перформанси, заштеда на енергија и заштита на животната средина.Тоа е пластичен градежен материјал кој најчесто се користи во светот.

  Достапни бои

  Транспарентно, црно.

  Достапен процес на објавување

  Сликарство

  Позлата

  Печатење на свила