Онлајн услуги за 3D печатење

Онлајн услуги за 3D печатење

3D Rapid Prototyping (JS Additive) е иднината на производството.Контактирајте со JS Additive и споделете ја вашата датотека за 3D дизајн за моментална понуда и добијте го вашиот дизајн произведен од нас ефикасно, со повеќе од 30+ материјали за избор.

Сите поставувања се безбедни и доверливи.