ПРЕБАРАЈ СЕ

На пример: JS додаток SLA/SLS / SLM/ Polyjet 3D печатење.CNC обработка и вакуумско лиење.

Зошто да изберете додаток за JS?

Визуелизирајте ја вашата идеја со Рапид прототип, вашиот доверлив партнер.

Js адитивен профил

Сервис за 3D брз прототип

 • ЈС ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОФИЛИ
 • АДИТИВЕН ПРОФИЛ
 • ЈС ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОФИЛИ

Shenzhen JS Additive Technology Co., Ltd.е давател на услуги за брзи прототипови специјализирани за технологија за 3D печатење, обезбедувајќи им на клиентите висококвалитетни, барани и брзи услуги за прототипови.Посветивме на производство на брзи прототипови за клиенти од многу индустрии, вклучувајќи производи за обувки, автомобилски модели, скулптури, архитектура, уметност и занаетчиство, керамика и брзо лиење.

Со карактеристиките на богати материјали со високи перформанси, печатење во големи размери и богати техники за пост-обработка, JS Additive Technology Company отсекогаш се посветила на обезбедување…

научи повеќе
 • ABS како
 • ABS како
 • ПММА како
 • ПММА како
 • ХУНЏИН
 • ЕХ
 • СТРЕЛКА
 • FSKCOM
 • КСИНРИ
 • BYD
 • ПП како
 • ПП како
 • Како гума
 • ЈУХУАН
 • BMW
 • HONDA
 • ГРЦ
 • ЈУДО
 • ПММА како
 • ПММА како

Препорачан материјал

Највисоко одделение Повеќе од 30+ материјали.

Гледај Повеќе