Telusuri Kabeh

Contone: JS Additive SLA / SLS / SLM / Polyjet 3D Printing, CNC Machining lan Vakum Casting.

Kenapa Pilih JS Additive?

Visualisasi Ide Sampeyan Kanthi Prototipe Rapid, Mitra sing Bisa Dipercaya.

Profil Aditif Js

Layanan Protoype Rapid 3D

  • PROFIL ADDITIVE JS
  • PROFIL ADDITIVE
  • PROFIL ADDITIVE JS

Shenzhen JS Additive Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya layanan prototipe kanthi cepet khusus ing teknologi percetakan 3D, nyedhiyakake layanan prototipe sing berkualitas tinggi, dikarepake lan cepet.We wis pengabdian kanggo gawé prototipe cepet kanggo pelanggan saka akeh industri, kalebu produk Footwear, model otomotif, reca, arsitektur, seni lan Kerajinan, keramik lan casting cepet.

Kanthi karakteristik bahan berkinerja tinggi sing sugih, percetakan skala gedhe, lan teknik pemrosesan pasca sing sugih, Perusahaan Teknologi Aditif JS tansah darmabakti kanggo nyedhiyakake…

sinau More
  • ABS kaya
  • ABS kaya
  • PMMA kaya
  • PMMA kaya
  • HUNJIN
  • EH
  • PANAH
  • FSKCOM
  • XINRI
  • BYD
  • PP kaya
  • PP kaya
  • Kaya karet
  • YUHUAN
  • BMW
  • HONDA
  • GREE
  • YUDO
  • PMMA kaya
  • PMMA kaya

Bahan Disaranake

Kelas Top Luwih saka 30+ Bahan.

ndeleng liyane