CNC Metal Kab

Pengenalan CNC Plastik

Mesin kontrol numerik komputer (CNC) minangka proses manufaktur ing ngendi piranti lunak komputer sing wis diprogram bisa ngontrol operasi alat lan mesin ing pabrik.Proses bisa digunakake kanggo ngontrol sawetara mesin Komplek, saka grinders lan lathes kanggo mesin panggilingan lan router CNC.Kanthi bantuan mesin CNC, tugas nglereni telung dimensi bisa rampung kanthi mung sakumpulan pituduh.

Ing manufaktur CNC, mesin dioperasikake kanthi kontrol numerik, ing ngendi program piranti lunak ditugasake kanggo ngontrol obyek.Basa ing mburi mesin CNC, uga dikenal minangka kode G, digunakake kanggo ngontrol macem-macem prilaku mesin sing cocog, kayata kacepetan, tingkat feed lan koordinasi.

Mangkene cara kerjane.

Ing manufaktur CNC, mesin dioperasikake kanthi kontrol numerik, ing ngendi program piranti lunak ditugasake kanggo ngontrol obyek.Basa ing mburi mesin CNC, uga dikenal minangka kode G, digunakake kanggo ngontrol macem-macem prilaku mesin sing cocog, kayata kacepetan, tingkat feed lan koordinasi.

Kaluwihan

  • CNC nduweni efisiensi produksi dhuwur ing cilik saka macem-macem lan produksi kumpulan cilik, kang bisa nyuda wektu kanggo preparation produksi, imbuhan alat mesin lan proses pengawasan, lan nyuda wektu nglereni amarga nggunakake jumlah nglereni paling apik.
  • Kualitas mesin CNC stabil, akurasi mesin dhuwur, lan repeatability dhuwur, sing cocok kanggo syarat mesin pesawat.
  • Mesin CNC bisa ngolah permukaan kompleks sing angel diproses kanthi cara konvensional, lan bisa uga ngolah sawetara bagean mesin sing ora bisa dideleng.

Kakurangan

  • Syarat teknis sing dhuwur kanggo operator lan personel pangopènan mesin.
  • Biaya tuku peralatan mesin larang.

Industri karo Pambuka CNC (CNC Profile) Printing

● ABS: Putih, kuning cahya, ireng, abang.● PA: Putih, kuning cahya, ireng, biru, ijo.● PC: Transparan, ireng.● PP: Putih, ireng.● POM: Putih, ireng, ijo, abu-abu, kuning, abang, biru, oranye.

Post Processing

Wiwit model dicithak nggunakake teknologi Introduction of CNC (CNC Profile), bisa gampang dilapisi, dicet, dilapisi utawa dicithak layar.

Pengenalan CNC (CNC Profile)

Kanggo umume bahan Plastik lan Logam, ana teknik pangolahan pasca sing kasedhiya.

Kanggo umume bahan Plastik lan Logam, ana teknik pangolahan pasca sing kasedhiya.

Kanggo umume bahan Plastik lan Logam, ana teknik pangolahan pasca sing kasedhiya.

CNC Model Jinis warna Tech Ketebalan lapisan Fitur
ABS ABS / / CNC 0,005-0,05 mm Ketangguhan sing apik, bisa diikat, bisa dipanggang nganti 70-80 derajat sawise nyemprot
POM PMMA / / CNC 0,005-0,05 mm Transparansi sing apik, bisa diikat, bisa dipanggang nganti 65 derajat sawise nyemprot
PC PC / / CNC 0,005-0,05 mm Resistance suhu watara 120 derajat, bisa diikat lan disemprot
POM POM / / CNC 0,005-0,05 mm Sifat mekanik sing dhuwur lan resistensi creep, insulasi listrik sing apik, resistensi pelarut lan kemampuan proses
PP PP / / CNC 0,005-0,05 mm Kekuwatan dhuwur lan kateguhan sing apik, bisa disemprotake
Nilon 01 Nylon PA6 / CNC 0,005-0,05 mm Kekuwatan dhuwur lan tahan suhu, lan kateguhan sing apik
PTFE 01 PTFE / / CNC 0,005-0,05 mm stabilitas kimia banget, resistance karat, sealing, suhu dhuwur lan suhu kurang
Bakelite 01 Bakelite / / CNC 0,005-0,05 mm Tahan panas banget, tahan api, tahan banyu lan insulasi