Hva er dimensjonsnøyaktigheten til SLS nylon 3D-utskrift?【Lasersintringsteknologi】

Innleggstid: Des-05-2022

Kvalitetsevalueringen avSLS nylon 3D-utskriftlasersintrede deler innebærer brukskravene til den formede delen.Hvis det kreves at den formede delen skal være en hul gjenstand, er antall hulrom i denne delen og størrelsesfordelingen av hulrommene en av kvalitetsindikatorene.Men i den generelle produksjonsindustrien er mekaniske egenskaper og dimensjonsformnøyaktighet to viktige kvalitetsindikatorer for utskriftene deres.

dbe086d23a7ecfec2a99f4019798b8a

I selve formingsprosessen er maskineringsnøyaktigheten og de mekaniske egenskapene til delene alltid bestemt av maskineringsforholdene ogmaterialer, og ytelsen og nøyaktigheten til en maskinert del blir evaluert intuitivt.

I den generelle formingsmetoden gjenspeiles nøyaktigheten til den dannede delen hovedsakelig i tre aspekter:

① dimensjonsnøyaktigheten til den formede delen;

② formnøyaktigheten til den dannede delen;

③ overflateruheten til den formede delen.

Tilsvarende, iSLS nylon 3D-utskrift, reflekteres nøyaktigheten til den dannede delen hovedsakelig av disse tre aspektene.På grunn av den grunnleggende forskjellen i årsaken og mekanismen for formingsfeil, er imidlertid metoden for å kontrollere presisjonen til formingsdeler i3D-utskrift er også fundamentalt forskjellig fra den i generelle formingsmetoder.

Ovenstående er analysen av dimensjonsnøyaktigheten tilSLS nylon 3D-utskriftintrodusert avJS additiv, håper gi deg som referanse.

Bidragsyter: Jocy


  • Tidligere:
  • Neste: